390,00
ÜRÜNLERİMİZDE GLİKOZ, MISIR ŞURUBU VB. KULLANILMAMAKTADIR.
(ÜRÜNLERİMİZDE GLİKOZ VE KATKI MADDESİ KULLANILMAMAKTADIR.)
MUHAFAZA ŞARTI: Serin Ve Rutubetsiz Ortamda Muhafaza Ediniz.
İşletme Kayıt No: TR-78-K-001496 Türk Gıda Kodeksi’ne Uygun Olarak Üretilmiştir.
SAFRANBOLU LOKUMU:
Uzun yılların deneyimi ve kültürel birikimi sonucunda bugünkü tadına ulaşan lokum, Safranbolu Evleri kadar göz okşayıcı ve zengin çeşitleriyle özel bir damak tadı olarak hakettiği övgüyü her yerde bulmaktadır. Yerli, yabancı herkesin sevdiklerine ikram etmekten mutluluk duyduğu Safranbolu Lokumu, becerikli ve usta ellerde yüreklerdeki sevgi, geçmişe ve insana saygıyla yoğrulmaktadır.
BİLGİLENDİRME:Adını safran çiçeğinden alan ve kalitesi ile tadına tat katarak, başarılı hizmetler veren Safrantat, yarım asırdır meşhur Safranbolu lokumlarının en lezzetli örneklerini sunmanın haklı gururunu duymaktadır. Tecrübeli profesyonel kadrosuyla, günlük lokum, helva, tatlı, pasta üretimi ve diğer tüm pastane hizmetlerini müşteri memnuniyeti ilkesiyle titizlikle sunmaktadır.
Hammadde alınışından son ürün olan lokumun satışa sunulmasına kadar gıda güvenliği ön plandadır. Üretimimizde glikoz ve benzeri maddeler kullanılmamaktadır. Tamamen toz şeker ve doğal ürünler kullanılarak üretim yapılmaktadır. Antep fıstıklı lokum için Gaziantep Nizip yöresinden kırmızı iç fıstıklar titizlikle ayıklanmış, kavrulmuş ve aflatoksin analizleri yapılmış olarak, Fındıklı lokum için ise Giresun bölgesinden 9-11mm fındıklar kavrulmuş ve analizleri yapılmış olarak satın alınmaktadır.
Hijyenik koşullarda, standart kalite ve lezzette günlük olarak üretilen tüm ürünlerimiz, tamamen geleneksel bir üretim anlayışıyla ve aynı zamanda bir dünya standardı olan, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine uygun olarak özel laboratuvarımızda gıda mühendisimiz kontrolünde titiz sağlık kontrollerinden geçtikten sonra beğeninize sunulmaktadır.
''AĞIZ TADINIZI SEVDİKLERİNİZ İLE PAYLAŞMANIZ DİLEĞİ İLE ''